68FYwrtiPuE
chippen linde
Tractor versnipperaan

Versnipperen


Wij versnipperen van groot tot klein. Voor het grote werk beschikken we over een versnipperaar waar stamhout van 50 bij 70 cm doorheen kan. Deze wijze van versnipperen is vooral interessant als het gaat om grote aantallen bomen, zoals in bospercelen of bij lanen. 

Het eindproduct, de zogenoemde chips, zijn van hoge kwaliteit en ideaal als brandstof in energiecentrales. Op deze manier levert de boom als het ware groene energie.

Voor het minder grote hout is onze versnipperaar op trekker de beste optie. Hier kan stamhout tot een dikte van 28 cm doorheen. Deze manier van werken (in combinatie met een van onze containerbussen) is uitermate geschikte om snel te werken, zoals bijvoorbeeld langs de openbare weg.

Natuurlijk beschikken wij ook over een versnipperaar, ideaal voor het kleine werk. Hiervoor gebruiken wij een versnipperaar op een aanhanger die takken tot een dikte van 18 cm kan verwerken. Deze manier van werken zetten wij vaak in voor het verwijderen van enkele bomen of snoeiwerk. 

Wilt u het hout zelf kunnen kloven? Dan halen wij het waardevolle hout uit de bomen om dit vervolgens voor u tot blokken kort te zagen. 

Heeft u behoefte aan meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wij staan voor u klaar

Bellen

0485-310618